Produkter for morotola kant pluss (3)

Tapiokastivelse 300g

Tapiokastivelse 300g

Tapiokastivelse kjennetegnes ved at den øker viskositeten til produktet uten å farge det. Egenskapene til tapiokastivelse er svært like egenskapene til potetstivelse. Den brukes i mange glutenfrie bakeoppskrifter for å gjøre retten mer attraktiv eller for å oppnå en gyllen skorpe. Maling med steiner gjør det mulig å bevare den naturlige balanserte sammensetningen av korn, noe som gjør det mulig å senke glykemisk indeks, en viktig indikator for de som bryr seg om helsen sin. Vekt: 300 g
Erte mel 400g

Erte mel 400g

Erte mel brukes ofte i baking av brød og tortillas, til å lage pasta, samt noen bakverk som donuts og småkaker. Det er nok å tilsette bare 10-20% erte mel til hvetemelet, og disse rettene vil få en unik ertearoma og bli litt sunnere. Erter er rike på vitaminer C, B og PP, samt mineraler som kalsium, magnesium, kalium, fosfor og sink. Maling på steinmøller gjør det mulig å bevare den balanserte naturlige sammensetningen av kornet, noe som gjør det mulig å oppnå en reduksjon i glykemisk indeks. Vekt: 400 g
Maissemule 450g

Maissemule 450g

Maissemolina er maisgryn, som varierer i størrelse fra 300 til 800 mikroner (størrelsen på semolina). Dette produktet inneholder ikke gluten. Kaldmalingsteknologi (t < 40°C) gjør det mulig å bevare de fleste vitaminer og mineraler. Vekt: 450 g